värmen?

idag har det inte hänt ett skit, vatt med dennis och lite sånt kul.
imorgon ska jag iallafall till stan och få massage, väldigt gött. och sen ska jag gå en runda i stan med mamma och kolla på bikini & klänning till Dafinas födelsedag även till skolavslutningen. bilder kommer imorgon på vad jag inhandla :D pussss

vilket parti ska ni rösta på till valet förretsen?
om jag skulle fått rösta skulle jag iallafall INTE rösta på moderaterna..

söndag

är jävligt dålig på att skriva, jag vet men har mest varit med min lilla älskling och det har varit mycket med skolan nu med.. jag har iallafall fått en ny mobil, sony ericsson vivaz I LOVE IT! skit bra telefon, liten och lättlärd med många funktioner och kameran är suuuuper! dessutom är det 8 gb i den. (y)


i helgen har det inte hänt så mycket, i fredags hade jag och dennis myys, spela spel haha och drack någon cider, prata ut om allting med, väldigt mysigt.

i lördags satt jag, dennis, ga, therese, andree och my hos mig lite & snacka och drack, sen stack vi ut och jag & dennis stack och mötte Pia som var på fest hos Viktor, så vi henka med in där lite med, där träffa man gamla vänner, mycket trevligt faktiskt :) och det blev lite för mycket för min del även dennis.. haha men trevlig kväll ändå så länge den varade..

idag har jag inte gjort ett skit men fick värsta överskotts energin just nu, så ska måla naglarna och klippa lite i mina jeans haha.





jag igår.

RSS 2.0