väla

har precis kommit hem från väla och elgiganten. jag var där med min pappa :) nog med det ni vill vell såklart veta vad jag köpte, det blev en ljusblå skjorta från Gina tricot och en grå volang t-shirt från hm rätt snygg men annorlunda faktiskt, inte riktigt min stil men satt rätt hyfsat bra på. sen köpte jag även ett par skor på dinsko. "converse skor" fast billigare version haha ;) lika snygga bara att det inte finns något converse märke. ville ha dem i röda men det fanns inte, jo bara i killmodell och dem var alldeles för stora :P så det blev ett par svarta men ska nog köpa ett par röda "riktiga" converse till våren, dem är så jävla läckra speciellt färgen :)

 sen en till sak som jag lade märke till det var att fyfan vad mycket typ 95:or och 96:or som springer runt på väla i högaklackade skor och orange brunkräm i huvudet med värsta strecket och idomin på läpparna. inte alls fint, tycker dem ser rätt skabbiga ut bara faktiskt :)  men vi alla har vell varit i den perioden hehe.. men ni måste hålla med om att nu för tiden är det eeeextremt! 

ja igentligen skulle jag köpt en systemkamera idag ju som jag har snackat om innan men det blev inte så för mamma och pappa köper den på måndag ist om jag sköter mig imrn i skolan och i helgen ;) ja så det får vi se hur det blir med den saken haha. nej nu ska jag kila ner och kolla film och mysa med mig själv haha.
pusssss ♥


tänkte även ge er några heta låt tips som jag gillar:

lykke li - possibility
ke$ha - take it off
jay sean ft. sean paul - do you remember
replay - iyaz
whatcha say - jason derulo
bad boys - alexandra burke (remix)


:D

sitter i skolan just nu och det suger balle! bara så ni vet ;)
orkar inte skriva mer. haha

simning = pain in the ass!

kom nyss hem från skolan.. och jag är AS trött. för vi simmade sista lektionen och jag trodde jag skulle dö. plus vi ska livrädda också :o usch. men skadar inte med lite träning, men helst inte SISTA lektionen.. när man är som tröttast. nu ska jag möblera om på mitt rum tror jag..  förresten jag har hittat en SKIT snygg skjorta från gina tricot.. tror jag är kär! jag har börjat gilla rutigt faktiskt :P förra veckan köpte jag en skit snygg rutig tröja/skjorta från hm också. tycker det är så ovanligt men endå vanligt.. passar bra till vardagen med ett par trikåer eller snygga jeans till.  puss ♥








twilight besatt

jag tror jag har blivit besatt av twilight, riktigt bra filmer! längtar tills eclipse kommer ut i sommar. och robert pattinson är vell bara föööör snygg!? har nyss läst ut den sista boken "breakning dawn" & på svenska heter den "så länge vi båda andas". jag tycker ettans film och fyrans bok är absolut bäst. jag ser fram emot fyrans film faktiskt :) om det nu blir två eller en får man ju se. jag tror faktiskt att det blir två filmer för det händer ganska mycket i den sista boken. jaja nog med det :P nu ska jag sätta på twilight, ettan.. som jag nog har sett hundra gånger, men man kan aldrig se den filmen föör många gånger haha ;) förretsen så funderar jag på att färga håret som kristen stewart, tycker det är en skit snygg färg :) vad tycker ni?

snyggaste paret ever ♥


thaikyckling

åt nyss thaikyckling.. MMM det var jätte gott :)
och thaimat är nyttigt med, dvs man blir inte tjock av det ;)
haha PERFEKT ju. har börjat mitt sunda liv 2010 nu haha! =)


school sucks!

hej alla pojkar & flickor.. ;) idag försov jag mig tills nu.. skulle igentligen varit i skolan halv nio, men det sket sig. och jag har en eng-redovisning som ska vara klar ja typ denna veckan!! & jag har inte börjat än haha, lyckat (Y) snart ska jag äta hos min mormor & morfar och efter det ska jag nog gå ut och gå en runda, känner att jag behöver lite frisk luft hehe. sen ska jag göra en ansiktsmask och sortera mina kläder hade jag tänkt. jag vill ha en större garderob också. tänkte kolla på blocket eller något först för har inte råd att köpa en på ikea än haha, me =
 fattiglapp! :( någon som vill ge mig pengar? huhu



sovproblem!

hej, jag kan inte sova! och jag kan inte bestämma mig för vilken bloggdesign jag ska ha. har nog gjort om den hundra gånger.. & nu kom jag på att jag gillade den första bäst -.-  vilka problem man kan ha klockan två på natten. ska upp klockan sju imorgon hur nu det ska gå!! tror jag ska sätta på en film.. eller kanske rensa min garderob haha' nej ha det fint!
♥ / elin

kate moss, typ ge mig hennes kropp !


hello!

välkommen till min blogg ♥ kommer va inne och skriva så ofta jag kan, kanske slarvar lite ibland men det kommer nog mest vara bilder på min blogg :) jag fyller snart år iaf och då får jag en systemkamera, canon eos 1000d. så då kommer det lite finare & klarare bilder haha.

robert pattinson & kristen stewart


RSS 2.0