seg jag vet!

hej mina damer och herrar!
är lite seg, jag vet.. men har ingen lust att blogga ibland. Min helg har sett ut såhär iaf:

Fredag: stack till Lina på "tjejkväll", trevligt trevligt. vi satt ocg snacka lite och drack, och Lina blev ju RÄTT så dragen. hahaha sen stack jag hem till Dennis vid ett tiden tror jag.

Lördag: Fest hos Kajsa i Mölle. väldigt trevligt, roligt folk. kajsa hade skit fina brillor.. hahaha sen vid elva tiden fick vi för oss att baka pizza... haha och den blev JÄTTE salt. och alla stack vell hem vid ett då med. lite tråkigt att vi stack så tidigt men var as trött.

Söndag: denna dag gjorde jag inte ett skit, frö det är en regel! man gör INGET på bakis-söndagar.. eller mjo jag gjorde mat med älskling och sen stack vi till Linus och Frida och kolla skräckis. men det var inte så jobbigt faktiskt! haha.

ja så såg min rolig helg ut. nästa helg blir det ÖÖÖÖÖS, då e dt marknad och fest hos en kompis här i höganäs. sen dessutom looooov i en vecka, men ska dock jobba två dagar tror jag.
Har nyss beställt kläder till Lördag iaf :) gillar vi!

 och förresten har ni sett nelly.com's höstrea? skiit fina kläder, för en gånghs skull. tyckte jag iaf. skriv in fallsale för att komma in på rean. Imorgon ska jag färga håret rött typ, bild kommer imrn eller över morgon, så kolla in igen då!

Ha de! pusss




hitta en gammal bild sen nian. haha sött! gillade dock hårfärgen faktiskt.

FRIDAAAAY!

äntligen fredag! :D har nyss städat hela huset, var inte så jätte jobbigt faktiskt, får ju pengar ;) just nu sitter jag och lyssnar på "gubben i lådan" och ska snart vila tror jag.. sen blir det göra v sig och sen FEEEEEEEEST :D
ni får ha en underbar FREDAG sötnosar!



frida och jag

Tuesday

idag har jag inte gjort ett skit, pluggat lite och latat mig. & lyssnat sönder låten "gubben i lådan" kommer en länk till den sen. Lat som man är sket man i att träna idag.. inte bra får träna extra länge imorgon istället.

imorgon ska jag träna jävlar i det.. haha men först skola såklart.. sen ska jag och älskling baka kanske haha hur det nu kommer gå.. & ha mys för mamma ska till malmö så vi får vara i huset själva tills på torsdag, skööönt!



bäääääääst

bad! and late..

nä, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Allting försvann när jag ändrade tema så jag har suttit och fibblat med detta nu i typ tre timmar och klockan är 03:50 plus att det är skola imorgon.. inte bra! skiter i den nya designen just nu! får vara såhär tills jag orkar göra v den igen. Men det kommer, det lova jag er haha :)
puss & NATTI NATTI


och nej bilden är inte tagen nu.. haha

Monday - a new start!

"a new start" ja det är verkligen det jag behöver just nu känner jag, även med BLOGGEN. går kasst och är dessutom brunett nu så då går det inte att ha en header där jag är blond ;) så nu blir det extreme makeover på hela bloggen, en ny start helt enkelt! wish me luck.
pussss på er.



bye old!



HELLLO NEW!

RSS 2.0